'همایون هاشمی' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با بیان اینكه این سازمان بر اساس قانون سالانه موظف به توانمند كردن 10 درصد از جامعه هدف است افزود : توانمند سازی معلولان و مددجویان مورد نظر در بخش های اشتغال و مسكن بوده است.
این مقام مسوول در سازمان بهزیستی كشور گفت : این توانمند سازی اكنون در بخش های اجتماعی- فرهنگی و معیشتی- اقتصادی انجام می شود.
وی اضافه كرد: من به این مساله معتقد هستم كه توانمند سازی معلولان و مددجویان در بخش فرهنگی و اجتماعی بسیار مهمتر از مباحث رفاهی و اقتصادی است.
هاشمی، توانمند سازی 13 هزار زن سرپرست خانوار و بیمه شدن 55 هزار نفر از این قشر را از مهمترین اقدامات بهزیستی در حوزه معیشتی و رفاهی بیان كرد.
وی با بیان اینكه 31 كانون تخصصی قرآن در سراسر راه اندازی شده است، افزود: این كار در راستای توانمند سازی در بخش فرهنگی برای جامعه هدف تحت پوشش بهزیستی صورت گرفته است.
رییس سازمان بهزیستی كشور با بیان اینكه سازمان بهزیستی بعد از سه دهه فعالیت نیاز به نوسازی داشت، افزود: ما بر این باور هستیم كه فرد معلول باید در این موضوع متقاعد شود كه حضورش در جامعه الزامی و مفید است.
هاشمی تاكید كرد: افراد معلول، انسان هایی با توانمندی و استعدادهای بسیار بالایی هستند و ترویج خدمات فرهنگی و اقتصادی بهزیستی با ورود آنان به اجتماع، محقق خواهد شد.
اجتمام**9134 ** 1568